Publicidad:
La Coctelera

Red Latina sin fronteras

redlatinasinfronteras@yahoo.es

15 Agosto 2008

film documental sobre el racismo en Venezuela

En Venezuela se ha ocultado históricamente el problema y se ha tratado de negar. Así lo explica María: el racismo es como el aire que no se vé pero se siente.

El documental recorre los locales de ocio caraqueños, las telenovelas, los medios de comunicación, la política y la historia descubriendo un racismo a veces sutil y en otras ocasiones brutal. El camino nos conduce hasta la familia misma y nos muestra como la abuela, la madre y la hija han sufrido de diferentes maneras la separación entre negros y blancos.

La marca del racismo se hace palpable e innegable.

Un documental de Guarataro Films y Venezolana de Televisión con el apoyo de Ávila TV.

Dirigido por David Segarra
Guión realizado por David Segarra, Vicent Chanzá y Tristán Goasguen
Producción de Vanessa Vargas
Edición de Tristán Goasguen
Cámara de Vicent Chanzá
Música de Yann Manuguerra y La Séptima
Arte de Olmo Romero

Documental sobre el racisme a Veneçuela fet per valencians

Carimba, marcada en mi piel, és un documental que ens mostra les arrels i les pràctiques quotidianes i polítiques del racisme a Veneçuela.
David Segarra | Per a Kaos en la Red | 14-8-2008 |
www.kaosenlared.net/noticia/documental-sobre-racisme-venecuela-fet-per-valencians

Documental sobre el racisme a Veneçuela fet per valencians

Carimba, marcada en mi piel, és un documental que ens mostra les arrels i les pràctiques quotidianes i polítiques del racisme a Veneçuela.

Mentre a altres països ha existit un encés debat i una continua polèmica respecte a l'exclusió racial, a Veneçuela s'ha ocultat històricament el problema i s'ha tractat de negar. María Machado, la protagonista ho explica així: ací el racisme és com l'aire es sent, però no es veu.

El documental recorre els locals d'ocio caraquenys, les telenovel·les, els mitjans de comunicació, la política i la història descobrint un racisme a cops sutil i en altres ocasions brutal. El camí ens condueix fins la familia i ens mostra com l'àvia, la mare i la filla han sofert de diferents maneres la separació entre negres i blancs. L'alegria, l'energia i la consciència els han permés sobreviure amb dignitat i esperança. Tot allà enmarcat en el context de l'anomenada revolució bolivariana i els conflictes i canvis estructurals que està provocant.

Carimba és l'últim treball de Guarataro Films, la productora dels valencians David Segarra i Vicent Chanzà. Produït per Veneçolana de Televisió i Àvila Tv.

http://davidsegarrasoler.blogspot.com

www.guaratarofilms.comservido por red-latina-sin-fronteras sin comentarios compártelo

sin comentarios · Escribe aquí tu comentario

Los comentarios están cerrados


Crea tu blog gratis en La Coctelera